Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (15 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 46χρονος αλλοδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα της ίδιας μέρας διέρρηξε την είσοδο διαμερίσματος 51χρονου στα Γιαννιτσά και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα κοσμήματα. Επίσης προέκυψε ότι προσπάθησε να διαρρήξει ακόμα ένα διαμέρισμα στα Γιαννιτσά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (15 Νοεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 42χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και του αστυνομικού σκύλου «Άτλας» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 64,5 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης με καπνό βάρους 10 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1 κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον σε διπλανό χώρο από την οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 335 γραμμαρίων που βρέθηκαν στον χώρο.

• Συνελήφθη χθες (15 Νοεμβρίου 2018) το μεσημέρι στην Ηράκλεια Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 60χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης βάρους 29,7 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Επίσης σε υπαίθριο χώρο εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 371 γραμμαρίων που είχε αποκρύψει. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα είχε προμηθεύσει 58χρονο ημεδαπό με ποσότητα κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίων, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε προμηθεύσει 2 άτομα με ποσότητα κάνναβης βάρους 2,9 γραμμαρίων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Σήμερα (16 Νοεμβρίου 2018) και ώρα 07.20 περίπου στο Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των 2 οδηγών και την διακομιδή τους σε νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε ο 66χρονος οδηγός. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.