Μια άκρως αγωνιστική εβδομάδα πέρασε για όλα τα αθλητικά σωματεία ταεκβοντο Πανελληνίως αφού πραγματοποιήθηκαν μαζί τρία πρωταθλήματα, το Πανελλήνιο Κύπελλο «Γ. Βόλαρης», το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για τους Γεννηθέντες του 2007 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων (2006-2004).

bty

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα με πάνω από 2000 αθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που έκαναν πολύ δύσκολο τον δρόμο για τα μετάλλια. Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές.
bty

Την αυλαία για τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ άνοιξε η ΜΑΛΙΓΚΑ ΕΛΕΝΑ που αγωνίστηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στο Πανελλήνιο Κύπελλο.Η ΜΑΛΙΓΚΑ αγωνίστηκε στην κατηγορία των -63 κιλά νεανίδων και αξία έφτασε στον τελικο της κατηγορίας, ένας πόντος της τελευταίας στιγμής υπέρ της αντιπάλου μας στοίχισε τον τελικό και έτσι έμεινε στην 2η τιμητική θέση.
Την Παρασκευή 17/11 αγωνιστηκ η πρωτοεμφανιζόμενη σε επισημους αγώνες Χατζημπαμπικη Ελένη στην κατηγορία των -41κιλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τους γεννηθέντες του 2007, μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση και εναν ισόπαλο αγωνα μια παρατήρηση της τελευταίας στιγμής άλλαξε το αποτέλεσμα υπέρ της αντιπαλου.

Το Σαββατοκύριακο 18-19/11/2018 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τους γεννηθέντες του 2006-2005-2004
Το Σάββατο 18/11 αγωνίστηκε ο Τοτλης Ιωάννης στην κατηγορια -61κιλα Παίδων.Κερδισε έναν πολύ δύσκολο πρώτο αγωνα και έχασε στον δεύτερο στην ισοπαλία 6-6 και με έναν χρυσό γύρω 0-0 λόγω δύο παρατηρήσεων που είχαμε.Την ίδια μέρα χωρίς νίκη αγωνίστηκαν οι νεαρές Κυριακουλακου Ελισάβετ κατ.-47κιλα και Νετσου Σταυρουλα κατ.-55κιλα και ο Ελευθεριάδης Αβραάμ Άγγελος στην κατηγορία των -53κιλα παίδων όλοι τους για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Την αυλαία έκλεισε ο Αδαμαντίδης Βασίλης την Κυριακή 19-11 δυστυχώς χωρίς νίκη στην κατηγορία των -57 κιλά παίδων.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους, ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και το μικρό της ηλικίας τους δεν τους επέτρεψε να προχωρήσουν. Η προπονήτρια που συνόδεψε την ομάδα Μπιρόζη Αναστασία δήλωσε ικανοποιημενη από την εμφάνιση ,οι τέσσερις από τους εφτά αθλητές έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, στοχευαμε σε δύο μετάλλια σε αυτή την αποστολή, ήρθε το ένα ,χάσαμε οριακά τρεις αγωνες.
Επόμενοι αγώνες της ομάδας το Σαββατοκύριακο 1-2/12 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στο Βόλο και 15-16/12 το 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ.