Μέρες γιορτινές, κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα ενώ λαμπιόνια και στολίδια, προσδίδουν χρώμα στο σκηνικό. Οι καρδιές ζεσταίνονται, ενώ οι ευχές κρατούν το φως της Ελπίδας αναμμένο.

Ο Σύλλογος ΒΑΡΟΣΙ πριν από οκτώ χρόνια ξεκίνησε να συμμετέχει στη γιορτινή ατμόσφαιρα, ψάλλοντας και τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα σοκάκια της συνοικίας και στον πεζόδρομο της πόλης. Σε τούτη την πρωτοβουλία συνεργάτες όλα τα χρόνια, είναι οι ΜΕΛΩΔΟΙ της Έδεσσας καθώς και επιχειρηματίες της πόλης που με όρεξη και διάθεση, υποδέχονται τους συμμετέχοντες στο χώρο τους, με κεράσματα και εδέσματα. Φέτος η παράδοση συνεχίστηκε, το Σάββατο 22/12, ενώ η συμμετοχή από χορωδούς και φίλους του Συλλόγου, ξεπέρασε τις προσδοκίες. Το κλείσιμο της Χριστουγεννιάτικης διαδρομής έγινε στην Οικία «Τσάμη» στο Βαρόσι όπου από τον Οκτώβριο έχει παραχωρηθεί από το Δήμο χώρος, για τα γραφεία του Συλλόγου. Τα μέλη του Συλλόγου υποδέχτηκαν τους επισκέπτες στο χώρο τους, που άνοιξε εκείνη τη μέρα προσφέροντας γαστρονομικές δημιουργίες και καλό κρασί, ενώ οι ευχές και η καλή διάθεση ζέσταναν την οικία «Τσάμη».
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΒΑΡΟΣΙ ευχαριστεί θερμά, τους ΜΕΛΩΔΟΥΣ της Έδεσσας για τη μακρόχρονη συνεργασία, το προσωπικό του ¨London Bar¨ , του Ψητοπωλείου ¨Στα Όρθια¨, και των ξενοδοχείων «Βαρόσι» και «Βαρόσι 4 εποχές» για την γευστική και φιλόξενη υποδοχή, καθώς και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Να είμαστε καλά και του χρόνου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ