Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICKBOXING Ανδρών/ Γυναικών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια με τη συμμετοχή 600 αθλητών.

Η Ομάδα του Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με τρεις αθλητές τον Μουτσία Λάζαρο, Παπαδοπούλου Μελίνα και την Ράγκου Μαρία με τη συνοδεία του προπονητή τους Μπιρόζη Πέτρου. Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση κατάφεραν να ανέβουν όλοι τα σκαλιά του βάθρου με τελικό απολογισμό 3 χάλκινα μετάλλια.

Ο Μουτσιας Λαζαρος αγωνίστηκε σε 2 αγώνες στην κατηγορία –91 κιλά στο στυλ του light contact και μετά από δυο αγώνες έμεινε στην 3η Πανελλήνια θέση,
Τα θερμότερα συγχαρητήρια αξίζουν στην Ραγκού Μαρία που αγωνίστηκε στην κατηγορία -65κιλά βετεράνων στο στυλ του light contact και έφερε την 3η θέση. Μητέρα με μια αξιόλογη οικογένεια και εργαζόμενη επιστήμονας πήρε την απόφαση να συμμετέχει για 1η φορά σε αγώνες δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους μας

Επίσης 3η θέση μετά από 2 αγώνες για την Παπαδοπούλου Μελίνα στην κατηγορία των +70 στο στυλ του kicklight.

Συγχαρητήρια στους αθλητές για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά στο δρόμο του υγιούς αθλητισμού.