Το κρεοπωλείο Απάζογλου λειτουργεί από το 1993 στην Έδεσσα προσφέροντας ντόπια κρέατα παραγωγής του τόπου μας στους καταναλωτές. Στο κρεοπωλείο θα βρείτε άριστη ποιότητα και φιλική εξυπηρέτηση πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Την εξωτερική διακόσμηση του οικογενειακού παραδοσιακού κρεοπωλείου Απάζογλου επιμελήθηκε η Ιωάννα Χελβατζόγλου

Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη πορεία στον χώρο της διάθεσης ανώτερης ποιότητας κρέατος, είμαστε κοντά σας και σας προσφέρουμε προϊόντα που παρασκευάζουμε με μεράκι για εσάς. Διαθέτουμε για εσάς τα καλύτερα ντόπια κρέατα όλων των ειδών καθώς επίσης και παραδοσιακά λουκάνικα παραγωγής μας.

Με πατέρα κτηνοτρόφο και γέννημα θρέμμα του τόπου μας, ο Μιχάλης Απάζογλου έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την κατάρτιση για τα κρέατα της περιοχής μας και δη τα τοπικά προϊόντα του προικισμένου τόπου μας. Η γυναίκα και ο γιός (Δημήτρης) από την αρχή στο πλευρό του επιχειρηματία.

Σήμερα προσφέρουμε στην νοικοκυρά τις λύσεις για το καθημερινό της τραπέζι με πολλές νοστιμιές και ποικίλες γεύσεις.

Συσσωρεύοντας τη μακρόχρονη εμπειρία και τη γνώση ως δεύτερη γενιά κρεοπωλών και με βάση αυτά τα ιδανικά και τις αξίες του πατέρα μας, προβήκαμε στη σκέψη να συνδυάσουμε την παράδοση με τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του καιρού μας.

Δημιουργήσαμε έτσι, ένα κατάστημα λιανικής πώλησης στην Έδεσσα, που συνδυάζει το παραδοσιακό κρεοπωλείο και τη διάθεση των προϊόντων μας όπου με ένα απλό τηλεφώνημα μπορείτε να παραγγείλετε στο 6984712754 (Δημήτρης) και στο σταθερό τηλέφωνο 2381027177.


Στο κρεοπωλείο επίσης φτιάχνονται παραδοσιακά στο χέρι διάφορα κρεατοσκευάσματα όπως λουκάνικα, σουβλάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια, κοτοσουβλάκια και ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Το κρεοπωλείο βρίσκεται στην Αριστοτέλους 21.

Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και με υπευθυνότητα απέναντι σας, σας εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσκαλούμε στο παραδοσιακό μας κρεοπωλείο. Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο!