Σύλληψη για ληστεία

Συνελήφθη χθες (11 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 23χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα προχθές (10 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ στις Σέρρες, ενεργώντας μαζί με 43χρονο συνεργό του, αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας από 38χρονη αλλοδαπή, μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (11 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 2 ανήλικες ημεδαπές, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (10 Δεκεμβρίου 2018) το πρωί, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από την κατοχή ηλικιωμένου το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (11 Δεκεμβρίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για το αδίκημα της απάτης.