Συλλήψεις για οπλοκατοχή και πλαστογραφία

Συνελήφθησαν προχθές (11 Δεκεμβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 47 και 49 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι και 1 σιδερογροθιά, ενώ στον 41χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα, από τα οποία τα 2 πλαστά. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (12 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 72χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 152,9 γραμμάρια κάνναβης, 770 γραμμάρια αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Εξιχνίαση κλοπών

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 21, 23 και 33 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, απογευματινές ώρες της 31ης Οκτωβρίου 2018 σε περιοχή των Σερρών, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκαλώντας φθορές, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλη μία οικία, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη προχθές (11 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 31χρονος αλλοδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.