Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Αερωπός στο ουζερί ταβέρνα Πλάτανος την Τετάρτη το βράδυ. Η εκδήλωση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφού είναι μια μεγάλη ζεστή οικογένεια. Παρουσία όλων των παικτών, Τεχνική ηγεσίας και Δ.Σ., παρουσία του επίσημου χορηγού Man Dynamic κου Πέτρου Νίκου μετά της συζύγου του αλλά και νομικού συμβούλου κου Γιώργου Γαϊσίδη.

Όλοι μαζί απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα της γνωστής ταβέρνας Πλάτανος και προχώρησαν στην κοπή της βασιλόπιτας.

Πρώτα τον λόγο πήρε ο έφορος της ομάδας Μάκης Ρόμπης όπου ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, Υγεία και στο τέλος της χρονιάς να πανιγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων μας, γιατί πραγματικά το αξίζεται! Τέλος ευχαρίστησε τον επίσημο χορηγό αλλά και όλους τους χορηγούς που συντελούν μαζί με τους φιλάθλους η ομάδα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο επίσημος χορηγός της ομάδας κος Πέτρος Νίκου ο οποίος ευχήθηκε Καλή Χρονιά με Υγεία Δηλώνοντας : – Είμαι υπερήφανος για την πορεία της ομάδας αλλά λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να είμαι παρόν σε κάθε αγώνα. Ακούω και μαθαίνω τα καλύτερα για την ομάδα και θα είμαι δίπλα σας!
Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Παναγιώτης Τζουβάρας μαζί με τον Σάκη Αθανασίου αφού το φλουρί βρέθηκε στη μέση!