Tο Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο cafe – wine bar Fuente στο Λουτράκι Αλμωπίας ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας έκοψε την βασιλόπιτά του.


Το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε όσους στέκονται δίπλα και υποστηρίζουν την συνεχή προσπάθεια που γίνεται από τον όμιλο τόσο με την διοργάνωση διεθνών και πανελλαδικών πρωταθλημάτων όσο και με την διάδοση του αθλήματος και του αθλητικού πνεύματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, μέλη, αθλητές και οι οικογένειες τους, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Χουρσόγλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης κι ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πασόης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο ομάδα γυναικών του Ομίλου με τις αθλήτριες Μαρία Γεωργιάδου και Άννα Σαμαρά για την άνοδό της στην Α Εθνική κατηγορία, και το ιδρυτικό μέλος και πολύτιμος βοηθός και αρωγός του Ομίλου, ο καρδιολόγος Θανάσης Μπόσνας.
Τις ευχές του έστειλε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Ομίλου.
Ακολουθεί ηχητικό μήνυμα