Ένα εύκολο αγωνιστικά πρωινό είχε το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 27/01/2019 στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, αφού κέρδισε άνετα την ομάδα της «ΚουΠα» με σκορ 74-22 στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκινώντας από το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με έναν γρήγορο ρυθμό και καταφέρνοντας να τρέξει εύκολα το γήπεδο κάνοντας πολλούς αιφνιδιασμούς «άνοιξε» γρήγορα την διαφορά κλείνοντας το δεκάλεπτο με σκορ 28- 2. Τα πράγματα στην συνέχεια ήταν εύκολα για την ομάδα του «Μέγα» που συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό αλλά δοκιμάζοντας και διάφορα άλλα αγωνιστικά σχήματα, δίνοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της ομάδας, έκλεισε το παιχνίδι παίρνοντας το «ροζ» φύλλο του αγώνα με σκορ 74 – 22.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Γιάννης Κασιμίδης: « Σήμερα η ομάδα μας είχε ένα εύκολο παιχνίδι. Ανεξάρτητα λοιπόν από την εύκολη νίκη, πιστεύω ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας ο οποίος είναι να ετοιμάσουμε φέτος την ομάδα του παιδικού, έτσι ώστε του χρόνου να μπορεί με αξιώσεις να αγωνιστεί στο ανδρικό πρωτάθλημα. Είδη φέτος έξι με επτά αθλητές μας αγωνίζονται στο ανδρικό τμήμα με ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής.


Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΚουΠα και συγκεκριμένα τον coach αλλά και πολύ καλό φίλο Δημήτρη Παπαδόπουλο για την άριστη φιλοξενία που μας πρόσφεραν.»

Τα δεκάλεπτα: Α:2-28 Β:2-16 Γ:11-15 Δ:7-15

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Χ. Χαριτίδης) Πέτσος Θ.18π, Βαιραμίδης Κ.6π, Στεργιόπουλος Π. 6π, Χαλόφτης Ι.5π, Υγειονομάκης Κ. 4π, Μπάτσιος Ν. 2π, Παπαδόπουλος Γ. 11π, Μήλιος Α. 4π, Παρτσαλάκης Σ. 6π, Τζανέτης Σ. 8π, Καρουλίδης Ι. 4π,

«ΚουΠα» Κιλκίς: (Δ. Παπαδόπουλος) Αθανασιάδης Π., Σεργιανίδης Γ., Πετρίδης Γ. 2π, Μάνης Δ. 4π, Καλπέζης Π., Σεβαστός Ι.6π, Παπάζογλου Δ. 4π, Σερμετζόγλου Ι. 4π, Καριομύλλης Α. 2π.