Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (18 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη χθες (18 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, 35χρονος αλλοδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (18 Ιανουαρίου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 57χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν, 274 πακέτα τσιγάρων και 91 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (18 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 34χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για το αδίκημα της κλοπής.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπές

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 5ης Νοεμβρίου 2018 σε περιοχή των Σερρών, διέρρηξε οικία 51χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε ένα χρυσό ρολόι.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (17 Ιανουαρίου 2019) το πρωί στη Νάουσα, αφαίρεσε από την κατοχή 76χρονου ημεδαπού, το πορτοφόλι του με το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα που οδηγούσε συνεργός της.