Γκολ σε νεκρό χρόνο και με 8 πέναλτυ πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Έδεσσα

Στο κατάμεστο ΔΑΚ και κάτω από δρακόντεια μέτρα Ασφαλείας η ομάδα της πόλης μας πραγματικό λιοντάρι, πάλεψε στα ίσα τους παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά δεν υπολόγισε τους δύο χειρούργους διαιτητές Βεροίας που σφύριξαν 90-10 τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Αερωπού χωρίς τον Στάθη Κεσίδη με ψυχή και καρδιά πάλεψε στα ίσα αλλά οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη. Οχτώ πέναλτυ που δεν θα τα έδινε ούτε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ και γκολ σε νεκρό χρόνο μετά τη λήξη του αγώνα αλλά και κάτω από έντονες διαμαρτυρίες, ο ΠΑΟΚ πήρε ένα ματσ ντροπή για το μπάτζετ που έχει και την ιστορία του. Η ομάδα του Αερωπού εκ του Προέδρου της, Μάκη Ρόμπη, κατέθεσε Ένσταση επικαλούμενος το βίντεο που δικαιώνει τον Αερωπό.

Ένσταση Αερωπού: Στο 59:59 του αγώνα, μετά από τέρμα που σημείωσε ο ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, η επανέναρξη του αγώνα με σέντρα από την ομάδα του ΠΑΟΚ έγινε με εντελώς αντικανονικό τρόπο. Ειδικότερα, ο χειροσφαιριστής της ομάδας του ΠΑΟΚ, με αριθμό φανέλας 77, Γιόσμου Σωτήριος, εκτέλεσε την επανέναρξη του αγώνα με ρίψη της μπάλας μην πατώντας τη γραμμή του κέντρου αλλά μισό, μετά από αυτήν. Κατά αυτόν τον τρόπο είναι παντελώς άκυρη η επανέναρξη του αγώνα. Επίσης στην ίδια φάση ο χειροσφαιριστής του ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, με αριθμό φανέλας 30, Κυριακού Πέτρος, αποβλήθηκε θεωρώντας οι διαιτητές εντελώς λανθασμένα ότι βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη των τριών (3) μέτρων και παρεμπόδισε τη ρίψη της επανέναρξης του αγώνα ενώ αυτός βρισκόταν σε κανονική απόσταση, μεγαλύτερη των τριών (3) μέτρων, δηλαδή μετά από την μπλε γραμμή του γηπέδου της πετοσφαίρισης. Με τις δύο αυτές φάσεις να αποδεικνύονται πλήρως από το βίντεο του αγώνα οι διαιτητές ενήργησαν εσφαλμένα σε βάρος του ΠΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΕΡΩΠΟΥ. Καταλογίζοντας πέναλτι και αποβάλλοντας τον ανωτέρω αθλητή με κόκκινη κάρτα.

Επίσης στο 50:58 του αγώνα αν και ο χρονομέτρης υπέδειξε λάθος αλλαγή, ο παρατηρητής του αγώνα επικαλέστηκε ότι δεν είδε τη λάθος αλλαγή και δεν επέτρεπε τη δίλεπτη ποινή που προβλέπεται.

Δήλωση Μάκη Ρόμπη : Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που πραγματικά έδωσαν και την ψυχή τους για το παιχνίδι αλλά δυστυχώς οι αλήτες διαιτητές δεν μας άφησαν να χαρούμε. Θερμές ευχαριστίες στον υπέροχο κόσμο της πόλης και όλου του Νομού που μας συμπαραστέκεται!

ΑΕΡΩΠΟΣ – ΠΑΟΚ 24-25

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-3, 6-4, 8-5, 10-8, 12-11 (ημχ) 14-13, 16-16, 17-17, 18-19, 20-22, 24-25

Αερωπός (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας, Μαυρόπουλος 3, Μαυροδουλάκης, Τζουβάρας Φ., Κράλλης 5, Μησιρλίδης, Θεοδωρόπουλος, Ξενίδης, Δημάκης 6, Πέρρος, Μπάρμπας, Βαφείδης 2, Μισαηλίδης 4, Κυριακού 4, Αρβανιτίδης.

ΠΑΟΚ Βεργίνα TV (Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 2, Παλάσκας, Καραγκιοζόπουλος 8, Κοκώνης 3, Αποστόλου, Πετρίδης 3, Νικολαΐδης, Κωστακίδης 1, Λοΐζος, Μαστρογιάννης 4, Elozievwa, Κυπραίος 2, Δέλιος, Γιόσμου 2, Γιαννακίδης.

Διαιτητές: Λινάρδος – Νικολαΐδης. Δίλεπτα: 2-5. Πέναλτι: 1/2 – 8/8, Κόκκινη: 60’Κυριακού