Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου είχαμε την ευκαιρία και την τύχη να γνωρίσουμε την μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων από την Κοινωφελή εργασία στον Δήμο Αλμωπίας!

Άνθρωποι υπέροχοι, ο καθένας – η καθεμία μοναδικός – ή. Από διαφορετικούς δρόμους και ζωές έμελλαν να γνωριστούν όλοι μαζί και να αποτελούν αυτήν τη στιγμή μια δεμένη οικογένεια με χιούμορ, όρεξη για εργασία αλλά και η χαρά της προσφοράς στην κοινωνία. Είναι οι άνθρωποι που καθημερινά μας καθαρίζουν τους δρόμους για να βλέπουμε όμορφα τοπία δίχως σκουπίδια στους δρόμους, όχι μόνον εντός της πόλης αλλά και των γύρω χωριών που έτσι δίνουν μια νέα πνοή και δημιουργικότητα για μια καθαρή Αλμωπία!

Αντικείμενο του τμήματος είναι η εκτέλεση εργασιών ανάπτυξης πρασίνου δηλαδή συντήρησης, καθαριότητας, φυτοπροστασίας, βελτίωσης και επέκτασης των χώρων πρασίνου και γενικά των υπαίθριων χώρων του δήμου όσον αφορά την καθαριότητα (πάρκα, κήποι, άλση, παιδικές χαρές, δενδροστοιχίες, παρτέρια κ.λπ.).

Στη συνέχεια γνωρίσαμε τους οδηγούς αλλά και τους σιδεράδες που καθημερινά επισκευάζουν διάφορα πράγματα για να μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη.
Οι ιθύνοντες είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την αποτελεσματικότητά τους. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι και σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη ζωή σας!