Εξιχνίαση κλοπών

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα παραβίασε σε διαδοχικές περιπτώσεις, μία αποθήκη αγροκτήματος και έναν οικίσκο υδροδότησης, από όπου αφαίρεσε εργαλεία, καλώδια χαλκού και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 900 ευρώ.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα παραβίασε οικία σε περιοχή των Σερρών σπάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε από το εσωτερικό της και από χώρους αποθηκών, ένα ρολόι, μια χρυσή αλυσίδα και μπαταρίες οχημάτων, συνολικής αξίας 700 ευρώ.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν σήμερα (6 Φεβρουαρίου 2019) τα ξημερώματα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 24 ετών, διότι λίγη ώρα νωρίτερα προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (5 Φεβρουαρίου 2019) το πρωί στη Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 50χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (5 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 18 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

• Συνελήφθη χθες (5 Φεβρουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, 69χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.