Εξιχνίαση κλοπών

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 4 ανδρών ηλικίας 35, 38, 40 και 41 ετών και 39χρονης γυναίκας, όλοι τους ημεδαποί, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2018 ο 35χρονος και ο 40χρονος, ενεργώντας μαζί με συνεργό τους, μπήκαν σε οικία 30χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και σκεύη συνολικής αξίας 25.000 ευρώ. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι τα υπόλοιπα άτομα τους παρείχαν βοήθεια για τη διάπραξη της κλοπής, ενώ εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν ως μέσο τέλεσης της κλοπής.

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, απογευματινές ώρες της 5ης Φεβρουαρίου 2019, αφαίρεσε διαδοχικά από δύο οικίες στην Κατερίνη με τη μέθοδο της απασχόλησης, συνολικό χρηματικό ποσό 120 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (7 Φεβρουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα αποθήκης που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί με τη μέθοδο της υδροπονίας ένα δενδρύλλιο κάνναβης, έχοντας αναπτύξει κατάλληλο εξοπλισμό (λαμπτήρα, ανεμιστήρα, εξαερισμό κ.α.). Επίσης στην παραπάνω αποθήκη και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 132 γραμμαρίων.

• Συνελήφθη χθες (7 Φεβρουαρίου 2019) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 65χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν 24,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.