Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (19 Φεβρουαρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 23 και 22 ετών, διότι παραβίασαν οίκημα σε περιοχή της Χαλκιδικής και προσπάθησαν να αφαιρέσουν οικοδομικά είδη αλουμινίου.

Εξιχνίαση κλοπών

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, πρωινές ώρες χθες (19 Φεβρουαρίου 2019), διέρρηξε οικία 43χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 900 ευρώ.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 21χρονων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2018 ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν δύο καταστήματα σε περιοχή της Ημαθίας, από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (19 Φεβρουαρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 57χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για το αδίκημα της απάτης.