Σύλληψη για ληστεία

Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2019) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 16χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα την προηγούμενη ημέρα ενεργώντας μαζί με δύο συνεργούς της, μπήκαν παράνομα σε οικία ηλικιωμένου στις Σέρρες και αφού τον ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν ένα χρυσό δαχτυλίδι και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ. Επίσης συνελήφθη ο 36χρονος πατέρας της 16χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Συλλήψεις για παράνομα παίγνια

Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 28χρονος ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα διαπιστώθηκε να λειτουργούν 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια, στους οποίους συμμετείχαν ως παίκτες 2 άτομα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν. Επιπλέον, ο 28χρονος παρεμπόδισε τον έλεγχο απενεργοποιώντας τις οθόνες των υπολογιστών με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server). Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 365 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του 28χρονου, ως προερχόμενο από τα παράνομα παίγνια, καθώς και οι παραπάνω ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται 56χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης και προσωρινής κράτησης

Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και προσωρινής κράτησης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βέροιας, για το αδίκημα της απάτης.