Με στόχο τη μέριμνα για θέματα που αφορούν στο σχολικό εκφοβισμό, τις μαθησιακές δυσκολίες και πάσης φύσεως θέματα τα οποία απαιτούν συμβολή για την επίλυσή τους, συνεχίζουμε τη δράση ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης με ομιλίες ειδικών επιστημόνων σε σχολεία της περιοχής μας από τη ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας.
Η επιστημονική ομάδα που διεξάγει τις ημερίδες ενημέρωσης με θέματα που απασχολούν γονείς και δασκάλους αποτελείται από την ψυχολόγο κ. Μπούνου Ευαγγελία, τις Κοινωνικές Λειτουργούς κ. Νικολαΐδου Σοφία, Χρυσού Σοφία-Μαρία και την Νοσηλεύτρια κ. Κωνσταντινίδου Ουρανία.
Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν «Ενδοσχολική βία: Επιμόρφωση γονέων και εκπαιδευτικών»: «Η θέση του διαδικτύου, των κινητών τηλεφώνων και της τηλεόρασης στη ζωή μας», «Πειθαρχία, όρια και κανόνες: Υποχρέωση των παιδιών ή καθήκον των γονιών»
Ευχαριστούμε τα σχολεία: Αψάλου, Μεγαπλατάνου, Όρμας, Σαρακηνών, Πολυκάρπης, Πιπεριάς, Λουτρακίου, Γαρεφείου, Εξαπλατάνου, Νεοχωρίου – Βορεινού που μας έχουν φιλοξενήσει μέχρι τώρα και συνεχίζουμε γιατί το ενδιαφέρον από το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και τους γονείς των μαθητών είναι μεγάλο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ο Πρόεδρος με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας και το προσωπικό των δομών Βοήθεια στο Σπίτι, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους σας, γιατί είστε πάντα δίπλα μας και δίπλα στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.
Για ακόμη μια φορά οι κουμπαράδες αγάπης ξαναχτύπησαν και ολοκλήρωσαν και πάλι το έργο για το οποίο τοποθετήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.
Τοποθετήθηκαν λοιπόν κουμπαράδες, και συγκεντρώθηκαν χρήματα, με την βοήθεια των καταστημάτων και όλου του κόσμου.
Για μια ακόμη φορά o κόσμος της Αλμωπίας έδειξε πως ανταποκρίνεται με γενναιοδωρία, ανθρωπιά και αγάπη προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, ακόμα και σε εποχές στις οποίες περνάμε πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες.
Η αγορά και τοποθέτηση εξωτερικού ανελκυστήρα για την μικρή ηρωίδα μας από την Υδραία επετεύχθη και στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΜΠΑΝΤΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Δ. Ανελκυστήρες (Ασανσέρ) στην Αριδαία για την άψογη συνεργασία και το άκρως εξειδικευμένο αποτέλεσμα για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών της οικογένειας.
Νιώθουμε πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπευθύνους των καταστημάτων για την συνεργασία τους και τον καθέναν από εσάς ξεχωριστά για τη στήριξή σας και την υποχρέωση να σας δώσουμε τη χαρά του αποτελέσματος της προσπάθειας που κάναμε ¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ¨.
Με σεβασμό και εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ