• Χθες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας επισκέφτηκε την Ακρολίμνη και τον Άγιο Λουκά όπου συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συνεχίζεται ο κύκλος των επαφών του υπ. Δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη με τους κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας.
Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου θα επισκεφτεί το Λιπαρό (18:30) και τον Άγιο Γεώργιο (19:30).

Χθες Τετάρτη 13 Μαρτίου επισκέφτηκε, μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, την Ακρολίμνη και τον Άγιου Λουκά όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους.

Οι κάτοικοι ζήτησαν σοβαρή και ουσιαστική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την κατάσταση των δρόμων, την καθαριότητα, τους χώρους για την νεολαία και τα παιδιά και έθεσαν θέματα της καθημερινότητας. Παράλληλα συζήτησαν μαζί του για τις αγωνίες τους σε θέματα της ποιότητας ζωής.

«ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ σημαίνει ότι θέτουμε σοβαρούς και μετρήσιμους στόχους. Σχεδιάζουμε και επιλύουμε με βάση την πραγματικότητα, κατόπιν ιεράρχησης και ουσιαστικής διάθεσης για επίλυση θεμάτων.
ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, σημαίνει ότι θέτουμε τις βάσεις για έναν Δήμο που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις. Για μια Πέλλα που θα υποδεχθεί τη νέα δεκαετία με δράσεις πρότυπες, πρωτότυπες και ουσιαστικές.
ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ σημαίνει ότι ζούμε και δρούμε για τον Δήμο μας!», τόνισε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.