Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κο Παπακώστα Εμμανουήλ, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, μέλος της επιστημονικής ομάδας The M.I.S. (Thessaloniki Minimally Invasive Surgery) και επικεφαλής του ιατρικού team της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κος Παπακώστας αναλαμβάνει ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του τομέα Φυσικοθεραπείας.

Ο κος Παπακώστας, δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στο χώρο της ορθοπαιδικής αθλητιατρικής. Είναι συνιδρυτής και στέλεχος του Ορθοπαιδικού Κέντρου TheMIS (μαζί με τους Ορθοπαιδικούς κους Τερζίδη, Σιδερίδη και Παπασούλη), με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική και την αντιμετώπιση των χόνδρινων βλαβών. Συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση νέων ορθοπαιδικών και άλλων επαγγελματιών υγείας μέσω του αναγνωρισμένου κέντρου TheMIS. Το παραπάνω κέντρο είναι πιστοποιημένο από διεθνείς επιστημονικούς φορείς για την επάρκεια στην εκπαίδευση [ISAKOS (International Society of Arthroscopy, Knee Surgery, and Orthopaedic Sports Medicine) και ICRS (International Cartilage Repair Society)]. Την τελευταία 3ετία είναι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχοντας πολυετή εμπειρία στον αθλητικό χώρο ως παλιός αθλητής και μετέπειτα ιατρός πολλών αθλητικών συλλόγων και ομοσπονδιών.
Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της φυσικοθεραπείας θα έχουν τη δυνατότητα με την καθοδήγηση του κου Παπακώστα και της ομάδας του να εκπαιδευτούν σε σύγχρονες μορφές αθλητικής αποκατάστασης .
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ με συνέπεια και αφοσίωση στην ποιοτική εκπαίδευση, παρέχει στους σπουδαστές όλα τα απαραίτητα εφόδια για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.