Τις επαφές του με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας συνεχίζει ο υπ. Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου με επόμενους σταθμούς τα Άθυρα και την Πέλλα.

Χθες Τρίτη 19 Μαρτίου επισκέφτηκε, μαζί με υποψηφίους Συμβούλους και συνεργάτες του, την Αγροσυκιά, το Δυτικό και τη Ραχώνα προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Στις επισκέψεις καταγράφηκε η ανάγκη για μια νέα αρχή αφού τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα, η απουσία παρεμβάσεων, η αίσθηση εγκατάλειψης, είναι πλέον αισθητά.

Είναι προφανές ότι μια σύγχρονη δημοτική αρχή που ασχολείται με τους δημότες και τα προβλήματά τους, πρέπει να στέκεται δίπλα τους.
Καθημερινά.
Με στόχους.
Με δράσεις.
Με πρόγραμμα.
Η φιλοσοφία του συνδυασμού μας «Πέλλα Μπροστά» προκειμένου να παρέχουμε ικανοποιητικές υπηρεσίες προς τους συνδημότες μας, είναι το τρίπτυχο: συνεργασία των υπηρεσιών, άμεση ιεράρχηση των ζητημάτων για την επίλυσή τους και απόρριψη του μοντέλου της προσφυγής στον «γνωστό» μας σύμβουλο για μια λάμπα.» κατέληξε ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης κατά την επίσκεψή του σε Αγροσυκιά, Δυτικό και Ραχώνα.

Σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα επισκεφτεί τα Άθυρα στις 18:30 και την Πέλλα στις 19:30, ενώ για την Πέμπτη 21 Μαρτίου είναι προγραμματισμένες επισκέψεις σε Νέα Πέλλα (18:30) και Παραλίμνη (19:30)