Σύλληψη για απάτη

Συνελήφθη χθες (5 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 24χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα εξαπάτησε 54χρονο ημεδαπό αποσπώντας του το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, με το πρόσχημα ότι συγγενικό του πρόσωπο του όφειλε χρήματα. Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ και αποδόθηκε στον παθόντα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (5 Μαρτίου 2019) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 27χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε μέσα από όχημα μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, διάφορα έγγραφα και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε σε διάφορα καταστήματα ανέπαφες συναλλαγές ύψους 144 ευρώ. Επίσης διαπιστώθηκε ότι το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσε από 19χρονο ημεδαπό ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο αφαίρεσε διαδοχικά από τον εξωτερικό χώρο καταστήματος σε περιοχή της Πέλλας, συσκευασίες λιπασμάτων συνολικής αξίας περίπου 750 ευρώ.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού και 42χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2018, ο 43χρονος αναρτώντας ψευδή αγγελία πώλησης προϊόντων στο διαδίκτυο, έπεισε 46χρονη ημεδαπή να καταβάλλει σε τραπεζικό λογαριασμό της 42χρονης συζύγου του το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (5 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο 52χρονοι, ένας 58χρονος και ένας 60χρονος, όλοι τους αλλοδαποί, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα της ίδιας μέρας και ενεργώντας από κοινού προσπάθησαν να αφαιρέσουν χρήματα από το εσωτερικό σταθμευμένου οχήματος σε περιοχή των Σερρών.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (5 Μαρτίου 2019) το βράδυ στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 61χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 9 ετών για φοροδιαφυγή.