Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (21 Μαρτίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του μέσα σε γλάστρες συνολικά 10 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 10 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

• Συνελήφθησαν χθες (21 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 61 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 931 γραμμαρίων. Επίσης στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης 11,9 γραμμαρίων. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 61χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 63,5 γραμμαρίων. Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν για την μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Εξιχνιάσεις κλοπών

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών ηλικίας 22 και 36 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 23ης Φεβρουαρίου 2019 διέρρηξαν την οικία 57χρονου στις Σέρρες και αφαίρεσαν κοσμήματα και 7 χρυσές λίρες συνολικής αξίας 9.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.