Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (4 Μαρτίου 2019) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Κοζάνης, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (4 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 29χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (3 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι, αφαίρεσε από το λαιμό 66χρονης ημεδαπής μία χρυσή αλυσίδα, η οποία βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στην παθούσα.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη σήμερα (5 Μαρτίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας και του Τμήματος Τροχαίας Μουδανιών, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 13 μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής, της υπεξαίρεσης και της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας για έκτιση υπόλοιπου ποινής κάθειρξης 4 ετών, 9 μηνών και 14 ημερών, που του είχε επιβληθεί με καταδικαστική απόφαση για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.