Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 20 Απρίλη στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών το πρώτο escape room της ΚΝΕ “Ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά”!

Δεκάδες ήταν οι μαθητές όλων των ηλικιών, που έδωσαν το παρόν στο πρώτο escape room της ΚΝΕ στην πόλη των Γιαννιτσών, με θέμα τη στάση της νεολαίας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά!

Το παιχνίδι μυστηρίου πραγματεύεται την Ιστορία της Δανάης, μιας νεαρής κοπέλας με όνειρα για τη ζωή και το μέλλον της, που όμως λόγω πολλών δυσκολιών στη ζωή της καταλήγει να κάνει χρήση ουσιών. Οι μαθητές μέσα από γρίφους, κρυμμένα μηνύματα και διάφορες αποστολές καλούνται να λύσουν το αδιέξοδο της ζωής της Δανάης, και να τη φέρουν στο «φώς» που συμβολίζει τη ζωή μακριά από όλες τις ουσίες.

Οι θρασύδειλες τακτικές των φασιστοειδών της περιοχής, μετά την άνανδρη επίθεση σε μαθήτρια μέλος της ΚΝΕ το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, πήραν την καλύτερη απάντηση από τη συμμετοχή των μαθητών. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι οι μαθητές της περιοχής καίνε τα σενάρια των φασιστών που έχουν στόχο να σπείρουν το φόβο και το ρατσιστικό τους δηλητήριο και γράφουν τα δικά τους, τα σενάρια των αναγκών και των ονείρων τους.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή και δίνουμε το αγωνιστικό μας ραντεβού στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά την Κυριακή 5 Μαΐου.
Φέτος θα κάνουμε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού!