Με πολύ μεγάλη ανταπόκριση και δυναμική του κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η παρουσίαση θέσεων αλλά και των υποψηφίων μέσα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας της Δημοτικής παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση».

Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα από τον παρευρισκόμενο κόσμο…

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις θέσεις της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση» τις οποίες σιγά-σιγά θα παραθέσουμε σε επόμενη δημοσίευση αναφέροντας ενδεικτικά για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Έδεσσας, τα αδέσποτα, τον πολιτισμό, την κοινωνική πολιτική, τον αθλητισμό, τον τουρισμό-προβολή, το Περιβάλλον αλλά και την αναβάθμιση του Δήμου με ψηφιακή πρόσβαση.

Ειδικότερα ανέφερε ότι ο Δήμος μας για να είναι επιτυχημένος πρέπει να υπάρχει κάποιος που βαδίζει με όραμα, να σχεδιάζει έργα με υπευθυνότητα τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και συνέχισε λέγοντας ότι το μυστικό της επιτυχίας μας είναι οι υποψήφιοί μας, άνθρωποι της καθημερινότητας, επιστήμονες, επαγγελματίες, αγρότες, νέοι και νέες απ’ όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Ένας συνδυασμός ανεξάρτητος, χωρίς κομματισμούς και αντιπαραθέσεις.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων καθώς και του Τοπικού, μέσα σε πολύ χαρούμενο και πολιτισμένο κλίμα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την εκδήλωση.