Συνεχίζονται οι περιοδείες της υποψήφιας δημάρχου δήμου Πέλλας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ολυμπίας Παπαδοπούλου και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στις γειτονιές και τους εργασιακούς χώρους του δήμου.

Μετά από την συνάντηση με εργαζόμενους έξω από μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων, οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” συνάντησαν τους πολίτες στον πεζόδρομο της πόλης των Γιαννιτσών. Η Ολυμπία Παπαδοπούλου κάλεσε τους εργαζόμενους και το λαό να αξιοποιήσουν την πείρα από τη ζωή τους και να στρατευτούν με το ΚΚΕ, ενισχύοντας το σε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται. Τους κάλεσε να κρίνουν με βάση τα προβλήματα τους που έχουν κοινή αιτία τη στρατηγική του κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τους ζήτησε να κρίνουν με βάση την πείρα τους μέσα στην καπιταλιστική κρίση, ποιος έχασε και ποιος βγήκε κερδισμένος και γιατί τα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια είναι τα ίδια που κρύβουν τον πραγματικό χαρακτήρα της ΕΕ.

Από τους υποψήφιους τονίστηκε ότι τα προβλήματα στην εργασία αλλά και αυτά στην καθημερινότητα μας είναι αποτέλεσμα της ενίσχυσης των μεγάλων επιχειρήσεων και των μονοπωλίων, που στηρίζονται τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές.
Ο Χαράλαμπος Αποστολίδης, παιδίατρος στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και στο Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης έδωσε το παράδειγμα από τον χώρο της Υγείας, που αποτελεί τρανταχτή απόδειξη των πολιτικών που ακολουθούν κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση, πολιτικές που συνδέονται με τις στρατηγικές της ΕΕ για την Υγεία, πολύ μακριά από τις σημερινές ανάγκες του λαού.
Στη συζήτηση αναδείχθηκαν τα καθημερινά προβλήματα και η κοροϊδία των όσων τάζει η σημερινή κυβέρνηση. Ευχήθηκαν “καλή επιτυχία” στο ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, αναγνωρίζοντας ότι είναι το μοναδικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο.