Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

• Συνελήφθη χθες (9 Απριλίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 28χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, εντοπίστηκαν στον χώρο των αποσκευών 160 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

• Συνελήφθη χθες (9 Απριλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 39χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 102 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (9 Απριλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 53χρονος ημεδαπός, καθώς τα ξημερώματα της ίδιας μέρας διέρρηξε σε περιοχή της Πέλλας κατάστημα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ περίπου, σύμφωνα με δήλωση του 35χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 24ης Μαρτίου 2019, σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από το όχημα 65χρονης παθούσας την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, μία τραπεζική κάρτα, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Στη συνέχεια με την κλεμμένη τραπεζική κάρτα πραγματοποίησε συναλλαγές συνολικής αξίας 140 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.