Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθησαν χθες (16 Απριλίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 17 ετών, διότι εντοπίσθηκαν να κινούνται με μοτοσυκλέτα και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξαν ταχύτητα και αφού εγκατέλειψαν το όχημά τους και ποσότητα κάνναβης βάρους 584 γραμμαρίων σε αγρόκτημα, προσπάθησαν να διαφύγουν. Εντοπίσθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους και η παραπάνω μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν.

• Συνελήφθη χθες (16 Απριλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 98 γραμμαρίων και εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για υδροπονική καλλιέργεια (συσκευές εξαερισμού και αφύγρανσης, λαμπτήρας κ.α.). Επιπλέον, στην αυλή της οικίας διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ανήλικων ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο μπήκαν παράνομα σε οικία 52χρονου ημεδαπού στις Σέρρες και αφαίρεσαν χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.