Πραγματοποιήθηκε από 17 έως 21 Απριλίου στην Πάργα Πρέβεζας το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION],όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Ελληνικού Τμήματος και των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας,ξένων εθνικών Τμημάτων [Κύπρου,Γερμανίας,Σερβίας,Ρουμανίας,Βουλγαρίας,Αλβανίαςκ.α], επί-σημοι προσκεκλημένοι, μέλη και φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,με τις οικογένειές τους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου,που διεξήχθη σε κλίμα φιλίας, αγάπης και αλληλεγγύης, αναπτύχθηκαν θέματα που απασχολούν την Ένωσή μας,σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και οι δράσεις που αναπτύχθηκαν ή πρόκειται να λάβουν χώρα κατά το προσεχές διάστημα. Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας εκπροσώπησε ο πρόεδρος αυτής,Αστυνόμος Β’ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κώστας, ο οποίος αφού ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις πρόσφατες δράσεις της Τ.Δ. Πέλλας, υπέβαλλε πρόταση ανάληψης διοργάνωσης Πανελλήνιας Φιλικής Συνάντησης στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στο Λουτράκι του Δήμου Αλμωπίας, παρουσιάζοντας στους συνέδρους τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της περιοχής μας, όπως τη λουτρόπολη Λουτρακίου,την Έδεσσα, τον ορεινό όγκο του Βόρρα [ Βεγορίτιδα-Χιονοδρομικό Κέντρο] , την αρχαία Πέλλα με το Αρχαιολογικό μουσείο αυτής, κ.α. , αποφασίζοντας ομόφωνα οι σύνεδροι την ανάθεση Πανελλήνιας Φιλικής Συνάντησης στην Τοπική Διοίκηση Πέλλας,για το έτος 2021, στο Λουτράκι Αλμωπίας.
Στο τέλος των εργασιών οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα προσεχή Συνέδρια και Φιλικές Συναντήσεις, ανταλλάσσοντας αναμνηστικά δώρα και στέλνοντας ευχές προς όλα μέλη και τους φίλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.-
SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της φιλίας]

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Η
Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ