Ο Τομέας Διατροφής & Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ στο πλαίσιο του PASTER EVOLUTION διοργάνωσε την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του, Τσιμισκή 45, δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Η μικροβιολογία του νερού και η αξία της ενυδάτωσης». Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Ντάσι Ιωάννα, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.

Το πόσιμο νερό πρέπει να έχει άριστη γεύση και να είναι ελεύθερο από παθογόνους μικροοργανισμούς που επιφέρουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου. Το νερό αποτελεί απαραίτητο συστατικό όλων των ιστών του ανθρώπινου σώματος και λαμβάνει χώρα σε όλες τις χημικές αντιδράσεις του οργανισμού. Είναι απαραίτητο για την πέψη την απορρόφηση και την απέκκριση, επίσης αποτελεί μέσο μεταφοράς των θρεπτικών συστατικών και συμβάλλει στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος.
Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ είναι στο πλευρό των σπουδαστών του τόσο κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους όσο και μετά το πέρας αυτής ώστε να εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση.
Η είσοδος στα σεμινάρια του Paster Evolution είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης για τη συμμετοχή τους.
Μια νέα εποχή μόλις ξεκίνησε !
Η Εβδομάδα Διατροφής & Διαιτολογίας του PASTER EVOLUTION ολοκληρώνεται:
Παρασκευή 19 Απριλίου | Η χορτοφαγία στην αθλητική διατροφή | Γεωργίου Κάτια, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος | Ώρα 12:00 – 13:30 | Αίθουσα 307 |