Φίλες και φίλοι

Καλούμαστε να ασκήσουμε σε λίγες ώρες το δημοκρατικό και συνταγματικό μας καθήκον. Να σταθούμε μπροστά στην κάλπη, έχοντας συνείδηση της ευθύνης για την ψήφο μας και της βαρύτητας για την τελική επιλογή μας.

Συμμετέχουμε στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Σε καιρούς ιδιαίτερα κρίσιμους για τη χώρα μας σε εθνικό επίπεδο… Και εν μέσω διεθνών συγκυριών, που εγκυμονούν κινδύνους αποσταθεροποίησης και κλονισμού των ευρωπαϊκών αρχών για την ειρήνη των λαών, την ασφάλεια των χωρών και την αλληλεγγύη.

Με πλήρη συναίσθηση της εθνικής, κοινωνικής και πολιτικής ευθύνης, την Κυριακή, ανεπηρέαστοι από περιφερόμενα στελέχη του μικροπολιτικού και μικροκομματικού περιθωρίου, να επιλέξουμε τους αποδεδειγμένα άξιους να διαχειριστούν τα του οίκου μας. Τους καταξιωμένους και ικανότερους στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, για να σκύψουν αποτελεσματικά πάνω στην καθημερινότητά μας: στα κοινοτικά, δημοτικά, περιφερειακά προβλήματα. Στα χρονίζοντα, αλλά και σε εκείνα που επισώρευσε ή επιδείνωσε η ¨πρώτη φορά αριστερά¨ περιπέτεια της τελευταίας τετραετίας.

Να στρέψουμε την πλάτη στον αμφιλεγόμενο και επικίνδυνο ¨ευρωσκεπτικισμό¨ – πολύ περισσότερο στον στείρο και ανιστόρητο αντιευρωπαϊσμό – και, με την ψήφο μας, να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη μαχητική παρουσία της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια που, παρά τις αναπόφευκτες αδυναμίες της, αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο εγγυητή διεθνούς σταθερότητας, ασφάλειας, συνεργασίας και προοπτικής για το μέλλον. Γι’ αυτό, ΚΑΙ στο ευρωψηφοδέλτιο, επιλέγουμε τους έμπειρους και ικανούς, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν αποδείξει ότι στα κοινοτικά φόρα, έχουν την ικανότητα να προωθούν, να διασφαλίζουν και να θωρακίζουν τα εθνικά μας συμφέροντα στο Ευρωκοινοβούλιο και στους κοινοτικούς Οργανισμούς. Η μεγάλη Παράταξή μας που ενέταξε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Αμφικτυονία – όταν οι αντίπαλοί μας την πολεμούσαν λυσσαλέα – δεν μπορεί παρά να είναι η ισχυρότερη, δυναμικότερη και αποτελεσματικότερη ελληνική παρουσία στο σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι!

Συνεπώς, φίλες και φίλοι

Σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση – την πιο κρίσιμη των τελευταίων χρόνων – δεν χωρούν ούτε εφησυχασμός, ούτε αδιαφορία. Ακριβώς όπως το είπε ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης: ούτε μια χαμένη, ούτε μια χαλαρή ψήφος!

Όλοι λοιπόν στις κάλπες!

Για το χωριό μας, για την πόλη μας, για την Περιφέρεια, για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη που μας αξίζει και θέλουμε