Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου: «Δίπλα στον Θόδωρο έμαθα πολλά για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ήταν ο άνθρωπος που όποτε είχα ένα πρόβλημα μου έβρισκε την λύση»

Σύνθημα νίκης έδωσαν οι δημότες που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υπ. Δημάρχου Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην Κρύα Βρύση.
Στην εκδήλωση εγκαινίων έδωσε το παρών μεταξύ των άλλων και η Χρυσή Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου (εκ νέου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα), η οποία εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Θεοδωρίδη, έχοντας συνεργαστεί άψογα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δίπλα στον Θόδωρο έμαθα πολλά για την αυτοδιοίκηση. Ήταν ο άνθρωπος που όποτε είχα ένα πρόβλημα μου έβρισκε την λύση» .
Στην ομιλία του ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας μίλησε για την ενότητα του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑΜΠΡΟΣΤΑ», για την ευρεία αποδοχή της δυνατής ομάδας των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε όλο τον Δήμο, τους οποίους και παρουσίασε στην εκδήλωση.

Την εβδομάδα αυτή, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής 26 Μάϊου, ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα πραγματοποιήσει ομιλίες σε δημοτικές ενότητες του Δήμου Πέλλας, ώστε, να στείλει μήνυμα αλλαγής σελίδας στον Δήμο με το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑΜΠΡΟΣΤΑ». Σήμερα στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η Ομιλία στους Γαλατάδες της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου.