Θεόδωρος Θεοδωρίδης: “Η Πέλλα είναι το όνομα μας, η δύναμη μας. Ήρθε η στιγμή να πάμε επιτέλους την Πέλλα Μπροστά”

Με μια εντυπωσιακή σε κόσμο, παλμό και ατμόσφαιρα προεκλογική συγκέντρωση στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά έκλεισε τον κύκλο των ομιλιών του στο Δήμο Πέλλας ο υπ. Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Μάλιστα ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης μίλησε από καρδιάς χωρίς αναλόγια και γραπτές σημειώσεις προς τον κόσμο που ήταν στην συγκέντρωση.

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού Πέλλα Μπροστά Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε έτοιμος να δώσει τέλος στη στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας τα τελευταία 8,5 χρόνια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “η πόλη των Γιαννιτσών, τα υπόλοιπα αστικά κέντρα, οι κοινότητες του Δήμου μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα τους, τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης. Ούτε αυτά η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν είχε το σθένος και τον τρόπο να λύσει. Όλοι μας θέλουμε το καλό το συμπολιτών μας. Το ερώτημα είναι, ποιός όμως, μπορεί να φέρει την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος. Η απάντηση είναι, ο συνδυασμός ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με τους άξιους και ικανούς ανθρώπους που έχουν ιδέες, γνώσεις και όρεξη για δουλειά”.
Ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνέχισε λέγοντας: “Η Πέλλα, ο Μυλότοπος, η Κρύα Βρύση, οι Γαλατάδες και εδώ, σήμερα τα Γιαννιτσά, που πρέπει να αισθάνονται περήφανα και όχι να επικρατεί γκρίνια και μιζέρια για τα προβλήματα που δε λύνει ο Δήμος, που είναι η έδρα του ιστορικού Δήμου Πέλλας, όλοι οι συμπολίτες μας με τους οποίους συνομίλησα στην περιοδεία μου, στέλνουν μηνύματα νίκης, μηνύματα που μόνο εμείς στην ΠΕΛΛΑΜΠΡΟΣΤΑ μπορούμε να κάνουμε πράξη. Γιατί φίλες και φίλοι, η ζωή μας αλλάζει με έργα”. Ο κ. Θεοδωρίδης στάθηκε ιδιαίτερα στην έλλειψη σχεδιασμού και οράματος της απερχόμενης δημοτικής αρχής αλλά στην απουσία και της τωρινής αντιπολίτευσης από τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας κατέληξε λέγοντας: “Η Πέλλα είναι το όνομα μας. Είναι η δύναμη μας. Και αυτήν τη δύναμη και την πορεία για τη νίκη της Κυριακής κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει. Όλοι στις κάλπες, κανείς δεν περισσεύει. Αυτή η νίκη είναι δική σας!”