Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

Μετά την ειδικότητα στην Αναισθησιολογία, μετεκπαιδεύτηκε στην Εντατικολογία, στο Linz της Αυστρίας.

Υπηρέτησε σαν αγροτικός ιατρός στον Νομό Πέλλας. {Προμάχους, Εξαπλάτανο, Γαρέφι}. Σήμερα είναι Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Εκλέχθηκε το 2010 για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος και επανεξελέγη το 2014. Στη διάρκεια της θητείας της υπηρέτησε στη θέση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ διατέλεσε Πολιτική Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας. Ταυτόχρονα από το 2013 έως και 2016 υπήρξε Εντεταλμένη Σύμβουλος, για θέματα Υγείας του Δήμου, με διεκδικητική αλλά και ενημερωτική δράση σε θέματα Νοσοκομείου και Δημόσιας Υγείας.

Παρουσιάζει ενεργή διαχρονική συμμετοχή σε εργασίες και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και στη διοργάνωση τοπικών ημερίδων και διημερίδων, πολλάκις σε συνεργασία με συλλόγους {Νεφροπαθών, Αθλητικούς κ.λ.π.}

Διατελει πρόεδρος της Επιτροπής Ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Είναι ταυτόχρονα εκπαιδεύτρια ΙΕΚ, στο τμήμα “Διασώστες-Πλήρωμα Ασθενοφόρου Ε. Κ. Α. Β.”

Εκλέγεται επί σειρά ετών ως μέλος Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Νομού Πέλλας καθώς και μέλος σε συλλόγους με κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα.

Ανεξαρτητοποιήθηκε το 2016, συνεχίζοντας τον αγώνα για τα κοινά και το συμφέρον των δημοτών, αναδεικνύοντας θέματα και διεκδικώντας την λύση τους, μέσα από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.