Γιαννιτσά, περιοδεία με τον Σωτήρη Αβραμόπουλο στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας και στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας και το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών επισκέφτηκαν την Παρασκευή το πρωί υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Κ. Μακεδονία, Σωτήρη Αβραμόπουλο και την υποψήφια δήμαρχο στο Δήμο Πέλλας, Ολυμπία Παπαδοπούλου.

Στις συζητήσεις που έγιναν με όλους τους εργαζόμενους και στους δυο χώρους αναπτύχθηκαν κυρίως τα ζητήματα των βασικών ελλείψεων σε προσωπικό, αλλά και υλικοτεχνική υποδομή. Έγινε αναφορά στην αναγκαιότητα να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, να σταματήσει η ομηρία των συμβασιούχων, να καλυφθούν όλες οι θέσεις άμεσα.
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Αλέκος Ουγγρίνος, συνομίλησε με τους συναδέλφους του στην Διεύθυνση Αγροτικής Οκονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας, όπου εργάζεται ως γεωπόνος και μεταφέρθηκε η συγκεκριμένη εικόνα.
Στο Νοσοκομείο το κλιμάκιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” συνόδεψε ο παιδίατρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Πέλλας, Αποστολίδης Μπάμπης. Σε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου, αλλά και στις συνομιλίες με εργολαβικούς εργαζόμενους φάνηκε ξεκάθαρα ότι αυτό που στηρίζει ακόμα την λειτουργία του Νοσοκομείου είναι το φιλότιμο των εργαζομένων, που δουλεύουν μέσα σε δύσκολες συνθήκες, με τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό, αλλά και υλικά.
Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος τόνισε στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους την ανάγκη να μην μείνουμε αποδέκτες αυτής της κατάστασης, αλλά να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο και τώρα στην ευκαιρία που μας δίνουν οι εκλογές που είναι μπροστά, να δυναμώσουμε το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Να στηρίξουμε τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο και στην Περιφέρεια, αλλά και το ΚΚΕ στην ευρωβουλή. Αναφέρθηκε στην κατάσταση που βλέπει σε όλα τα Νοσοκομεία που έχει επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα και μετέφερε συνολικά την εμπειρία από τον τρόπο που λειτουργούν οι άλλες παρατάξεις στην Περιφέρεια, τονίζοντας την κατεύθυνση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, κατεύθυνση που έχει στόχο την κάλυψη των δικών μας αναγκών.