Ο γνωστός χειρούργος ορθοπεδικός της Έδεσσας, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος θέτει για ακόμη μια φορά υποψηφιότητα στο πλευρό του νυν Δημάρχου, Δημήτρη Γιάννου και δηλώνει στους συμπολίτες του πως ” Η προτίμηση και η ψήφος σας στο πρόσωπό μου, για ακόμη μια φορά θα αποτελέσει για εμένα ιδιαίτερη τιμή”.

Ο κ. Λαμπρόπουλος υπογραμμίζει: “Η Έδεσσα είναι η πόλη μας, όπου σε κάθε γωνιά της, ο καθένας μας, έχει δημιουργήσει τις αναμνήσεις του! Έτσι και εγώ στην πόλη που έζησα τα παιδικά μου χρόνια, σήμερα ως ενήλικας, παραμένω κτίζοντας την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή μου, ταυτόχρονα επιλέγω να συνεχίσω να συμμετέχω υπεύθυνα στα κοινά της πόλης μας, θέτοντας την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου” και συνεχίζει

“Η απεριόριστη αγάπη για τον τόπο μας, η όρεξη μου για δουλειά σε συνδυασμό με την εμπειρία της συνεχής συμμετοχής μου σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, αποτελούν θεμέλια για την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος”.

“Μαζί με τον Δημήτρη Γιάννου και την παράταξη μας πορευόμαστε για μια πιο καθαρή, υγιή, εξελιγμένη, ενεργή πόλη και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να υλοποιήσουμε τα όνειρα και τα σχέδια μας” λέει με αποφασιστικότητα ο χειρούργος ορθοπεδικός!

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο

Ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος γεννήθηκε το 1976 είναι παιδί τρίτεκνης οικογένειας. Είναι υιός του ορθοπεδικού γιατρού Αθανασίου Λαμπρόπουλου – πρώην Αντινομάρχη και Διευθυντή του ΠΕΔΥ Έδεσσας – και της Φυσικοθεραπεύτριας Μάνιας Λαμπροπούλου. Από το 2016 είναι παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό (ΤΕ) Δέσποινα Φάλκα του Τρύφωνα, μέλος πολύτεκνης οικογένειας 4 παιδιών.

Το 2009 αφού έλαβε το Πτυχίο της Ιατρικής Σχολής από το πανεπιστήμιο της Πάντοβα Ιταλίας, εργάστηκε ως αγροτικός γιατρός στη Φλώρινα, στη συνέχεια ως ειδικευόμενος γιατρός Χειρουργικής Κλινικής στο Γ.Ν Κεφαλονιάς, ως ειδικευόμενος γιατρός στην Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς. Στα πλαίσια της ειδικότητας του ως ορθοπεδικός, ειδικεύτηκε επί εξαμήνου στην Νευροχειρουργική Κλινική Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και στη μονάδα αθλητικών κακώσεων του ορθοπεδικού τμήματος του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος».

Το 2018 απόκτησε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας του Ορθοπεδικού Χειρούργου και έκτοτε λειτουργεί Ιδιωτικό Ιατρείο Ορθοπεδικού στην Έδεσσα.

Είναι μέλος τους Ιατρικού Συλλόγου της ΠΕ Πέλλας, ενεργό μέλος της Ορθοπεδικής Εταιρείας Μακεδονίας-Θράκης και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπεδικής & Τραυματολογίας.

Όσοι θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί του:

Κιν. 69 745 99 821
Τηλ. 23810 27926
F: Kostas Lampropoulos
Email: [email protected]