Βούλιαξε η αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας από τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσα – Βεγορίτιδα, με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιάννου. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από νωρίς και λόγω του αδιαχώρητου οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, όπως και οι υποψήφιοι για τις Κοινότητες, ανέβηκαν στη σκηνή πλαισιώνοντας τον Δήμαρχο καθ’ όλη της διάρκεια της ομιλίας του και της παρουσίασης των στελεχών!

Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Γιάννου έκανε μία σύντομη αναδρομή στο έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, ενώ εκτενέστερα αναφέρθηκε στις προτάσεις του συνδυασμού για την επόμενη δημοτική περίοδο. Ο Δήμαρχος με στοιχεία, τίτλους έργων και προϋπολογισμούς, αναφέρθηκε όχι σε απλά σχέδια επί χάρτου, αλλά σε ενταγμένα έργα και ολοκληρωμένους σχεδιασμούς που θα αρχίσουν να υλοποιούνται άμεσα, συνεχίζοντας το τεράστιο έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Η ενοποίηση του τουριστικού με το εμπορικό κέντρο της πόλης, η κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου, η μετατροπή του Κανναβουργείου σε συνεδριακό κέντρο και επισκέψιμο χώρο, η αναβάθμιση του αεροδρομίου Παναγίτσας, ο βιολογικός καθαρισμός της Άρνισσας, τα σημαντικά έργα ύδρευσης σε Άγιο Αθανάσιο και Παναγίτσα, το κλειστό γυμναστήριο της Άρνισσας, είναι κάποια από τα ενταγμένα έργα στα οποία αναφέρθηκε ο Δήμαρχος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους σχεδιασμούς που αφορούν τη δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας για τη μείωση των τιμών σε άρδευση και ύδρευση, τη δημιουργία υποδομής για την παροχή φυσικού αερίου, την αγροτική οδοποιία, την ίδρυση Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα στο Βαρόσι στην πρώην οικία Ζήμνα, τη δημιουργία Δημοτικής Πινακοθήκης στο Χατζηγιάννειο, την κατασκευή αίθουσας θεάτρου στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου κ.α.

Αναφερόμενος στον Συνδυασμό νίκης της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Έδεσσα – Βεγορίτιδα» αναφέρθηκε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των στελεχών της δημοτικής παράταξης.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι δίπλα στα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που έχουν ενταχθεί στη μεγάλη αυτοδιοικητική μας οικογένεια και διεκδικούν την ψήφο των πολιτών. Το βασικό χαρακτηριστικό όλων των στελεχών της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Έδεσσα – Βεγορίτιδα», του πληρέστερου συνδυασμού που έχει κατατεθεί, είναι η διάθεσή τους για προσφορά και η αγάπη τους για τον τόπο, που είναι η μόνη κινητήρια δύναμη για όλους εμάς.
ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί…