Στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου Έδεσσας πραγματοποιήθηκε μια πρωτοποριακή και άκρως ουσιαστική παρουσίαση του προγράμματος της Ενωτικής Δράσης.

Το πρόγραμμα ήταν αποτέλεσμα διαρκούς, μακρόχρονης και συλλογικής εργασίας των μελών και των στελεχών της Παράταξης της Ενωτικής Δράσης.

Μελετημένες δράσεις, κοστολογημένα και υλοποιήσιμα έργα. Οι θεματικές ενότητες χωρίζονταν στα εξής θέματα : Υδροηλεκτρισμός, τουρισμός, συνέχιση ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο, Αγροτική Ανάπτυξη, έξυπνη και σύγχρονη πόλη, κυκλοφοριακό, Πολιτισμός με στήριξη και ενδυνάμωση του τοπικού και καλλιτεχνικού δυναμικού, παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Πολιτική, αδέσποτα, ανακύκλωση και άλλα επιμέρους θέματα!


Μια πρωτοποριακή παρουσίαση που θα μας μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας με φόντο την πανέμορφη πόλη μας!

Στο τέλος της παρουσίασης χαιρέτησε και μίλησε στους παρευρισκόμενους ο υποψήφιος δήμαρχος της Ενωτικής Δράσης κος Αντώνης Ρυσάφης ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό αλλά και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για αυτήν την τόσο όμορφη παρουσίαση καθώς απηύθυνε κάλεσμα για την προεκλογική ομιλία τη Δευτέρα 20 του Μάη!