Από τις 8 το απόγευμα άρχισε ο κόσμος να μαζέυεται στην Πλατεία Στουγιαννάκη για την Κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τσεπκεντζή. Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδυασμού “Κοινωνία σε Κίνηση” και συμμετείχαν με παλμό και συνθήματα στην εκδήλωση που πραγματικά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Κατόπιν στο βήμα εισήλθε ο επικεφαλής καταχειροκροτούμενος και ευχαρίστησε τον κόσμο της Έδεσσας και της Βεγορίτιδας καθώς κι όλων των κοινοτήτων του Δήμου για τη στήριξη που του παρέχουν εξηγώντας ταυτόχρονα ότι η παρουσία του κόσμου του Δήμου μας, του δίνει δύναμη στον ίδιο αλλά και στους συνεργάτες του να συνεχίσουν έως την τελική νίκη.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Τσεπκεντζής, ο συνδυασμός «Κοινωνία σε Κίνηση», στέκεται με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντί στους πολίτες όλου του Δήμου και τους καλεί να συμπορευτούν μαζί για να φέρουν τον δημότη στη θέση που του αξίζει, περήφανο και διεκδικητικό για ένα καλύτερο αύριο.


Στο τέλος της εκδήλωσης της Κεντρικής ομιλίας αναγνώστηκαν όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι τοπικοί σύμβουλοι όλων των Κοινοτήτων για να πάρουν απλόχερα το χειροκρότημα από τον παρευρισκόμενο κόσμο!