Μακριά από χρώματα και κόμματα και αφού δέχθηκα μία τιμητική πρόταση από τον φίλο και υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Τσεπκεντζη αποφάσισα να μετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την κοινωνία σε κίνηση για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη πόλη. Καλύτερη και ανθρώπινη δυο λέξεις που εύκολα λέγονται αλλά δύσκολα βρίσκονται.

Πιστεύω ότι ο Γιάννης Τσεπκεντζής μπορεί να τα καταφέρει και στα δύο γιατί το έχει αποδείξει τα 17 χρόνια που τον γνωρίζω βοηθώντας ανθρώπους και καταστάσεις. Έτσι πιστεύω ότι θα συνεχίσει και σαν δήμαρχος. Είμαι ο Βλαχόπουλος Αθανάσιος δάσκαλος στο επάγγελμα παντρεμένος με την Μπόπτση Ευδοκία επίσης δασκάλα στο 3ο δημοτικό σχολείο Έδεσσας κι έχω δύό κόρες την Πετρίνα, δικηγόρο, και την Αναστασία, τελοιοφητη νομικής. Πρωτοδιορίστηκα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου ταυτόχρονα ασχολήθηκα και με επιχειρήσεις ένδυσης και υπόδησης. Τα τελευταία οκτώ χρόνια είμαι πρόεδρος του συλλόγου μπιλιαρδου Εδεσσας. Εγώ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του χώρου αναπτύξαμε το άθλημα με πέντε καινούργια μπιλιάρδα βοηθώντας έτσι τη νεολαία να έχει πέραν του κινητού κι άλλη μία ευχάριστη δραστηριότητα.

Ζητάω κι εγώ λοιπόν την ψήφο σας πιστεύοντας ότι με την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω στην υλοποίηση του οράματος του αυριανού δημάρχου Γιάννη Τσεπκεντζή.