Ενεργώντας από κοινού μαζί με ακόμη 1 συνεργό τους, επιχείρησαν με απειλή μαχαιριού και σωματική βία να αφαιρέσουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα από 2 άτομα

Συνελήφθησαν, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, 3 αλλοδαποί ηλικίας 20, 23 και 29 ετών, καθώς και ένας 24χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ληστείας.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ένας 23χρονος ημεδαπός συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα ενεργώντας από κοινού χθες (26 Μαΐου 2019) τα ξημερώματα, προσέγγισαν δύο αλλοδαπούς στη πόλη των Σερρών και με την απειλή μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας, επιχείρησαν να τους αφαιρέσουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίσθηκαν αρχικά οι 2 αλλοδαποί και συνελήφθησαν. Επίσης το απόγευμα της ίδιας μέρας εντοπίστηκαν και τα άλλα 2 άτομα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.