Τους οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά», παρουσίασε, το βράδυ της Κυριακής, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

«Για την παράταξή μας η σημερινή ημέρα έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Η κατάθεση του ψηφοδελτίου μας, με τους 109 υποψήφιους των επτά περιφερειακών ενοτήτων, κορυφώνει την προσπάθειά μας που ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο και δίνει μία ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα γιατί έχουμε αναλάβει αυτό το πολιτικό εγχείρημα. Γιατί αυτή η παράταξη είναι η δική μας κατάθεση ψυχής και απηχεί την απόφασή μας να αγωνιστούμε για αξίες όπως η δημοκρατία, η ανάπτυξη, η προκοπή, για ένα καλύτερο αύριο για τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας και για την Ημαθία που μας υποδέχεται σήμερα με τόση θέρμη» δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Χρήστος Γιαννούλης, αφού παρουσίασε στο κοινό τους οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Ημαθίας.


Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Άγγελος Τόλκας και οι βουλευτές Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου, Γιώργος Ουρσουσίδης, Φρόσω Καρασαρλίδου, οι οποίοι δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους στην προοδευτική συμμαχία «Κοιτάμε Μπροστά».
Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα της περιφερειακής τους ενότητας αλλά και στους λόγους που τους ώθησαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ
Νεόφυτος Κελεσίδης, ελεύθερος επαγγελματίας
Βασίλειος Κωνσταντινόπουλος, υπάλληλος νοσοκομείου Βέροιας
Παύλος Μπογιαννίδης, επαγγελματίας
Δημήτριος Ρίζος, χημικός
Βαρβάρα Σαράντη, φιλόλογος
Αναστασία Σπυρίδου, εικαστικός, εκπαιδευτικός
Χρυσούλα Τσέλιου, απόφοιτη Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων
Σάκης Χειμώνας, δημοτικός υπάλληλος, περιφερειακός σύμβουλος