Εμφανώς συγκινημένος, μπροστά σε πλήθος κόσμου στην Κρύα Βρύση, ο Επικεφαλής του συνδυασμού Πέλλα Μπροστά Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε έτοιμος να δώσει τέλος στη στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας τα τελευταία 8,5 χρόνια.

«Όταν οι άλλοι στοχεύουν χαμηλά με επιθέσεις και κατηγορίες εμείς κρατάμε το βλέμμα μας ψηλά, μιλάμε θετικά, πρακτικά και χειροπιαστά. Όχι με όμορφα λόγια αλλά με προτάσεις. Όχι με πολιτικά συνθήματα αλλά με λύσεις στα πραγματικά προβλήματα. Μας λείπουν τα αυτονόητα. Αντί λοιπόν, να κοιτάμε μίζερα το παρελθόν, ας ψάξουμε εκείνα που θεραπεύουν, εκείνα που ενώνουν, εκείνα που είναι όλων μας. Να βγούμε μπροστά! Με γενναιότητα! Με θάρρος! Με αποφασιστικότητα! Να παράγουμε έργο ωφέλιμο για τους πολίτες. Για τα παιδιά μας που ζούνε και μεγαλώνουν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Ο δήμαρχος πρέπει να είναι δίπλα στους πολίτες, να ακούει και να δίνει λύσεις. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα. Γι’ αυτό δεν έχουμε την πολυτέλεια για όξυνση του κλίματος και δημιουργία εντυπώσεων».
Ο κ. Θεοδωρίδης θύμισε σε όλους χαρακτηριστικά «Τα έργα που έκανα στην Κρύα Βρύση μαζί με τις τοπικές κοινότητες ξεπερνούν σε σημερινή αξία τα 70.000.000€ και όλα αυτά χωρίς να αφήσω καθόλου χρέη»!
Στη συνέχεια, σε πανηγυρικό κλίμα ο κ. Θεοδωρίδης παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Κρύας Βρύσης λέγοντας πως «Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται μαζί μας χωρίς να έχουν κανένα προσωπικό όφελος, πολλοί από αυτούς είναι νέοι και ο μόνος τους στόχος είναι να πάει επιτέλους ο τόπος μας μπροστά»!
Ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα ολοκληρώσει τις προεκλογικές του ομιλίες με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (24/5) στα Γιαννιτσά, στις 21:00, στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου.