Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (30 Απριλίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 986 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Επίσης κατασχέθηκαν από την κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 100 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση κάνναβης.

• Συνελήφθη χθες (30 Απριλίου 2019) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 17χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 202,8 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία κάνναβης.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού και 22χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα διέπραξαν το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές των Σερρών κλοπή και απόπειρα κλοπής από κτηνοτροφική μονάδα και επιχείρηση, αντίστοιχα. Όπως διαπιστώθηκε το παραπάνω όχημα ο 22χρονος το παρέλαβε έναντι αντιτίμου από 20χρονο ημεδαπό, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Το κλεμμένο όχημα εντοπίσθηκε στην κατοχή του 22χρονου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.