Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη προχθές (14 Μαΐου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 29χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει 5 αλλοδαπούς, ηλικίας 18 έως 36 ετών, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα. Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε ο 29χρονος για την μεταφορά των αλλοδαπών.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (15 Μαΐου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 68,1 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Συλλήψεις για διωκτικά έγγραφα

• Συνελήφθη προχθές (14 Μαΐου 2019) το μεσημέρι στον Πολύγυρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 25χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

• Συνελήφθη χθες (15 Μαΐου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 32χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Εξιχνίαση κλοπής από οικία

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 26 και 29 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Οκτώβριο σε περιοχή της Χαλκιδικής, διέρρηξαν οικία 57χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.