Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (23 Μαΐου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 32χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 2 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 23,4 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.

• Συνελήφθη χθες (23 Μαΐου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 45χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 62 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Εξιχνιάσεις κλοπών από οικίες

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 7 ημεδαπών, ηλικίας από 23 έως 35 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Μαΐου του 2019, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέρρηξαν 5 οικίες σε περιοχές της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και των Τρικάλων, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.250 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα κοσμήματα.