Την Έδεσσα επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στις 2 η ώρα το μεσημέρι στα πλαίσια της περιοδείας του σε Έδεσσα-Φλώρινα με καταληκτικό σημείο την αυριανή ανοιχτή συγκέντρωση της Ν.Δ. στο λιμάνι της Θεσ/νίκης, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να τον υποδεχτεί. Στην πλατεία Τημενιδών τον ανέμεναν πλήθος κομματικών στελεχών της Ν.Δ. υποψήφιοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και πλήθος απλών ψηφοφόρων.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής Ν.Δ. Γιώργος Καρασμάνης όπου μαζί με τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου υποδέχτηκαν και συνόδεψαν τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεοδόσης Ουραηλίδης ο οποίος προλόγισε τον αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατόπιν έλαβε τον λόγο ο καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μέσα από ένα σύντομο και λιτό λόγο εξέφρασε το βασικό διακύβευμα των εκλογών το οποίο δεν είναι άλλο από μια ευρεία νίκη της Ν.Δ. με ταυτόχρονη μεγάλη συμμετοχή πολιτών στην εκλογική διαδικασία.
Δείτε το φωτορεπορτάζ μέσα από την κάμερα του EdessaNews.gr