Φίλες και φίλοι.
Με αυξημένη αίσθηση ευθύνης και με περισσή αγάπη για τον τόπο μας, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Δήμου, με την παράταξη του νυν Δημάρχου κ. Δημήτρη Γιάννου.

Η μεταξύ μας απόκλιση σε συγκεκριμένα θέματα που οδήγησε στην ανεξαρτοποίησή μου, από την παράταξη του δημάρχου κατά την παρελθούσα δημοτική περίοδο με την οποία είχα εκλεγεί, πλέον δεν υπάρχει.
Μετά από διεξοδική συζήτηση διαπιστώσαμε ότι είναι πολύ περισσότερα αυτά που μας ενώνουν και στα οποία ταυτίζονται οι απόψεις μας, από αυτά στα οποία μπορεί να διαφέρει η οπτική μας.
Από κοινού βάλαμε στο περιθώριο εγωισμούς και δεύτερες σκέψεις και αποφασίσαμε το δυνάμωμα της παράταξης με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.
Μαζί μπορούμε καλύτερα, όλοι μαζί μπορούμε ακόμα περισσότερα.
Για μένα πάντοτε προτεραιότητα και επιλογή ήταν το συνολικό και όχι το προσωπικό συμφέρον και αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις.
Σας ευχαριστώ, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα την προδώσω ποτέ.

Τσιβόγλου Χρήστος