Παρά την βροχή, η μαζική προσέλευση και η θερμή συμμετοχή των δημοτών στην ομιλία Νίκης του συνδυασμού «Κοινωνία σε Κίνηση» επιβεβαίωσε πως το πρώτο βήμα για την Αλλαγή έγινε και την Κυριακή 2 Ιουνίου επιλέγουμε το νέο πρόσωπο του τόπου μας! Το πρόσωπο που θα μπορέσει να ενώσει διαφορετικές δυνάμεις, πάνω σε μια προγραμματική συμφωνία.

Η Κοινωνία σε Κίνηση είναι εδώ, δυνατή, ενωμένη και αποφασισμένη!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Τσεπκεντζής παρουσίασε τους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξης, όλοι τους πρόσωπα με μεγάλη συμμετοχή και προσφορά στην τοπική μας κοινωνία, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και εξέφρασε την βεβαιότητά του πως η ομάδα, στο σύνολο της, συνεχίζει να λειτουργεί συντεταγμένα και είναι εδώ για να συνδιαμορφώνει τις πολιτικές για το αύριο του τόπου.

Πιο συγκεκριμένα ως προς την επόμενη μέρα δήλωσε πως «Στο Δημοτικό συμβούλιο θα δημιουργηθεί μια νέα πλειοψηφία που θα διοικήσει με σοβαρότητα και ευθύνη. Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρουμε να συνεργαστούμε και η συνεργασία αυτή στον Δήμο Έδεσσας-Βεγορίτιδας θα αποτελέσει το πιο θετικό παράδειγμα εφαρμογής της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση. Σε μια πατρίδα που διψάει για ενότητα και όραμα, γινόμαστε μαζί η αλλαγή που θέλουμε να γίνει».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας τόνισε πως: «αισθανόμενοι ως οι σημερινοί φορείς και συνεχιστές μιας βαθιάς μέσα στον χρόνο δημοκρατικής παράδοσης στην οποία ο χαρακτήρας και το σημερινό πρόσωπο της πόλης οφείλει πολλά, έχουμε χρέος μας να της δώσουμε ξανά τα φτερά που πάντοτε ήθελε να έχει. Να αποκτήσει ξανά, ο Δήμος συνολικά, την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Τόσο για τους πολίτες όσο και για τους επισκέπτες».

Κλείνοντας, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, υπογράμμισε τα εξής:
«Η φυγή προς τα μπρός είναι η ανάγκη του τόπου. Δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ήρθε η ώρα μιας νέας ομάδας ανθρώπων να πάρει την τύχη της περιοχής στα χέρια της. Ελάτε όλοι μαζί να χτίσουμε την Έδεσσα του μέλλοντος! Το βράδυ της Κυριακής γιορτάζουμε το νέο ξεκίνημα.»